Reservatie per e-mail.

Via e-mail kan u uw bestelling reserveren die we dan graag voor u klaarzetten in de apotheek.

Advies

We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren. We helpen u dan ook graag verder bij allerhande vragen zoals huisapotheek, reisapotheek, vaccinaties, een speciaal dieet, ...

Thuiszorg

Wil u uw dierbaren zo goed mogelijk thuis verzorgen en kan u daarbij bepaalde hulpmiddelen gebruiken? We helpen u graag de beste opties te selecteren en laten het nodige materiaal bij u thuis leveren.

Uitleendienst

In onze apotheek kunt u terecht voor het huren van een aërosoltoestel mét bijkomende tips en advies voor een optimaal gebruik.

Dermo-cosmetisch advies

We geven u graag raad bij het gebruik van dermo-cosmetische producten aangepast aan uw huidtype. Aan de hand van proefdosissen kunt u ook steeds nagaan of een product u al dan niet ligt.

Bandagisterie

Onze apotheek is door de overheid erkend als bandagist. Dat houdt in dat we u deskundig advies kunnen geven bij het aanmeten van steun- en aderspatkousen, bandages, incontinentie- en stomamateriaal, ...

Afhaalbox na de openingsuren

Kan u enkel uw bestelling afhalen na de gewone openingsuren (tot 19u)? Geen probleem !

Apotheek Vynckier beschikt immers over een gloednieuwe elektronische afhaalbox met kleur/cijfercodes. Deze kan gebruikt worden, indien u eerst zelf in de apotheek bent geweest (voor de betaling, afgifte voorschriften en inlezing SIS-kaart) en uw bestelling of een deel ervan niet onmiddellijk voorradig was.
Na uw bestelling krijgt u een kleur/cijfercode mee met 6 kleuren/cijfers.
Wanneer u uw bestelling wenst af te halen, doet u het volgende:

-Toets uw kleur/cijfercode in (het kastje opent zich automatisch).

-Haal uw bestelling uit het kastje.

-Sluit het kastje opnieuw goed (wacht minstens 7 seconden na opening).